Græsslåning i Køge og Solrød

Er opgaverne i hjemmet vokset dig over hovedet? Magter du ikke længere græsslåning, klip af hæk eller andet udendørs arbejde, så kontakt Henrik Helsøe Jensen for en hjælpende hånd i Køge, Solrød og omegn. Få én gang for alle bugt med dagligdagens små problemer.

Jeg klarer græsslåning og havearbejde for dig

Jeg klarer mange forskellige opgaver, og jeg rydder altid pænt op efter mig selv, så du ikke skal bekymre dig om noget. Hos mig får du, hvad du forventer og mere til. Jeg lægger vægt på kvalitet og tillid og stræber derfor altid efter glade og tilfredse kunder, når jeg udfører arbejdet.

Jeg laver også gerne faste aftaler, med intervaller efter dine ønsker og behov, så for eksempel din hæk eller plæne ikke vokser uhæmmet. Vi finder den helt rette løsning til dig, din have og din hæk.

Kontakt mig for at høre mere

Har du yderligere spørgsmål til de opgaver, jeg løser, eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte mig for nærmere information.

Du kan altid ringe på telefon 20 80 83 07 eller sende en mail koegenordhaveservice@gmail.com, hvis vi skal tale om din have.

Jeg klarer også hækklipning og andet havearbejde.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os