Græsslåning i Køge og Solrød

Står du overfor udfordringer med græsslåning i Køge eller Solrød? Når opgaverne i hjemmet bliver overvældende, kan Køge Nord Haveservice træde til og hjælpe dig med professionel græsslåning. Få hjælp til at løse dagligdagens små problemer én gang for alle.

Jeg klarer græsslåning og havearbejde for dig

Jeg klarer mange forskellige opgaver, og jeg rydder altid pænt op efter mig selv, så du ikke skal bekymre dig om noget. Hos mig får du, hvad du forventer og mere til. Jeg lægger vægt på kvalitet og tillid og stræber derfor altid efter glade og tilfredse kunder, når jeg udfører arbejdet.

Jeg laver også gerne faste aftaler, med intervaller efter dine ønsker og behov, så for eksempel din hæk eller plæne ikke vokser uhæmmet. Vi finder den helt rette løsning til dig, din have og din hæk.

Kontakt mig for at høre mere

Har du yderligere spørgsmål til de opgaver, jeg løser, eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte mig for nærmere information.

Du kan altid ringe på telefon 20 80 83 07 eller sende en mail koegenordhaveservice@gmail.com, hvis vi skal tale om din have.

Jeg klarer også hækklipning, stubfræsning og andet havearbejde.

Hvis du skal bruge maskiner kan du læse mere om udlejning af minigraver her og udlejning af flishugger her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os