Hækklipning i Køge, Solrød og omegn

Har du brug for hjælp til hækklipning? Det kan være både svært og meget tidskrævende at klippe hæk – især hvis man ikke selv har den store erfaring med det. Derfor tilbyder jeg professionel hjælp til hækklipning i Køge og omegn, så du kan holde hækken flot og pæn nede i den ønskede højde, uden selv at bruge hverken tid eller kræfter på det.

Jeg har over 10 års erfaring med græsslåning, stubfræsning, klipning af hæk og beskæring af buske, som jeg bl.a. udfører for private husejere og virksomheder i Køge, Solrød, Lille Skensved og andre omkringliggende områder.

Fordelene ved at lade en havemand stå for hækken

Medmindre du selv nyder at klippe din hæk, så er der mange fordele ved at lade en havemand stå for klipningen i stedet for. Hvis du har mange meter hæk rundt om din bolig, så kan det godt være tidskrævende at skulle klippe hækken både på siden og i toppen for derefter at samle de afklippede blade og grene fra hækken op. Derudover kan det være meget svært at komme til at klippe hækken, hvis den f.eks. er meget høj eller bred. Her har jeg de helt rette redskaber til at kunne klippe enhver hæk med et flot resultat.​

Sidst, men ikke mindst kan det være svært at klippe hækken helt lige, især hvis man, i forvejen, ikke har den store erfaring med klipning eller beskæring af hæk og her sørger jeg for, at din hæk er klippet helt pæn og lige.

Hvad koster hækklipning?

​Mine priser på hækklipning afhænger bl.a. af, hvor mange meter hæk der skal klippes, og om jeg kun skal komme ud og klippe hækken en enkelt gang, eller om du ønsker en fast aftale på hækklipning. Uanset hvad er du dog garanteret en billig pris, hvis du vælger at lade mig varetage klipningen af din hæk.

Kontakt os

Har du brug for hjælp med at få klippet din hæk? Lad Køge Nord Haveservice stå for din hækklipning i Køge eller omegn. Kontakt mig og hør mere.

Jeg tilbyder også maskinudlejning:

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os