Stubfræsning i Køge og Solrød

Har du brug for hjælp til fræsning af træstub? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder stubfræsning og kommer selv med det nødvendige udstyr. Jeg sørger altid for at rydde op efter mig selv, når jeg har udført stubfræsning, medmindre du selv ønsker at beholde flisen.

Jeg har mere end 10 års erfaring med fræsning af stubbe, og jeg tilbyder både hjælp til privatpersoner og erhverv. Jeg kører bl.a. ud til kunder i områderne omkring Køge, Solrød og Lille Skensved.

Leje af stubfræser eller flishugger

Jeg har min egen stubfræser og flishugger, som du også har mulighed for at leje, hvis du hellere vil udføre arbejdet selv. Stubfræseren lejes altid med fører, mens flishuggeren godt kan lejes uden fører, hvis det ønskes. Jeg tilbyder også udlejning af minifræser.

Hvad koster leje af flishugger og stubfræsning?

Flishuggeren kan lejes alle ugens syv dage, og den kan tage grene med en tykkelse på op til 17,5 cm. Den er nem at betjene, og så er den mobil, så du kan bruge den der, hvor grenene ligger. Pris pr. dag ved leje uden fører er 1.500 kr. inkl. moms.

Mine priser på stubfræsning afhænger af, hvor omfattende en opgave der er tale om. Jeg tager dog en billig timepris på 400 kr. + moms.

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud på stubfræsning

Hvis du har brug for professionel hjælp til fjernelse af træstub, så er du velkommen til at kontakte mig for en indledende dialog omkring opgaven. Herefter kan jeg give dig et uforpligtende tilbud på fræsning af stubbe. Brug kontaktformularen, ring på 20 80 83 07 eller send en mail til koegenordhaveservice@gmail.com.

Stubfræsning Køge

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os